Dynamisch

Uw energie tegen de scherpste dynamische dagtarieven

Een maandelijks opzegbaar energiecontract voor dynamische energie. Een mooi en populair product. Dat hoort simpel en overzichtelijk te zijn, wat ons betreft. Hoe ziet dat er uit bij O2 Power and Gas?

Onze flexibiliteit. Uw voordeel.

Bovendien werkt O2 Power and Gas persoonlijk en lean. Hoe doen wij dat? Door klein en schaalbaar te zijn. Zo hebben wij geen schare specialisten op de loonlijst, maar huren wij de beste beursinkopers (traders) in, evenredig met de vraag vanuit onze klanten!

Dat geeft onze organisatie flexibiliteit en een lage overhead. U profiteert in de kosten. Ook monitoren onze traders de beursontwikkelen niet dagsgewijs maar uursgewijs, om de meest gunstige inkoopmomenten te ‘spotten’. Zo borgen wij kwaliteit en uitstekende prijzen.

Waarom kiezen voor dynamische tarieven?

phone.png

Doorgaans goedkoper dan energie via vaste tarieven

Reden 1

search.png

Een maandelijks opzegbaar energiecontract is flexibel

Reden 2

thumbs-up.png

U profiteert als de energieprijzen dalen

Reden 3

En minstens zo belangrijk: wij bieden goede bereikbaarheid bij vragen

Goed om te weten..

Nadeel

Bij politiek en economisch onzekere situaties kunnen dynamische prijzen (stevig) stijgen

Ons advies

  • Omdat de wereldsituatie momenteel relatief onvoorspelbaar is, ten opzichte van de pre-Covid periode, kan het lonen om in de zomerperiode voor een vast energiecontract te gaan.
  • Het kan gunstig zijn om met een dynamisch energiecontract te beginnen en O2 Power and Gas de opdracht te geven om bij bepaalde en met u overlegde vaste tarieven het contract over te zetten naar vaste tarieven.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Heeft u vragen of belangstelling naar een oriënterend gesprek? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Of stuur ons een bericht via
info@o2powerandgas.nl