Over ons

Dé tenderaar voor uw zakelijke energie

Wij vertellen u graag over hoe wij werken en het O2 Power and Gas team.

Wij zorgen voor de laagste energieprijzen.

Energie van de leverancier die de beste voorwaarden en laagste tarieven kan bieden? O2 Power and Gas regelt het voor u.

O2 Power and Gas werkt persoonlijk en lean. Hoe doen wij dat? Door klein en schaalbaar te zijn. Zo hebben wij geen schare specialisten op de loonlijst, maar huren wij de beste beursinkopers (traders) in, die in uw belang onderhandelen. Zo krijgt u een gewoon energiecontract van een kredietwaardige energiemaatschappij, maar dan met de laagst mogelijke tarieven en best mogelijke voorwaarden.

Wie zijn wij?

Het enthousiaste O2 Power and Gas team bestaat uit mensen met een passie voor de energiemarkt. En anders dan het soms lijkt, kun je in deze fascinerende markt, met zijn vele spelers en van invloed zijnde technische, politieke en economische factoren, een groter veschil maken dat menigeen durft te vermoeden.

Zijn partijen transparant en volledig? Dan is dat een kracht! Bovendien is ons specialisme, namelijk tenderen in uw belang, in Nederland nog niet grootschalig in gebruik. Het voordeel dat ermee wordt behaald is groot en wij nemen overtuigd het voortouw om daar zoveel mogelijk MBK en grootzakelijke partijen van te laten profiteren.

Hoe wij werken.

phone.png

Online, via de telefoon of bij ons op kantoor.

Stap 1 - Kennismaking

search.png

Wij analyseren via verbruik & brengen de besparing in kaart.

Stap 2 - Energiegebruik analyse

thumbs-up.png

U ontvangt de beste aanbieding voor uw verbruiksprofiel.

Stap 3 - Het beste aanbod

Kunnen wij u van dienst zijn?

Heeft u vragen of belangstelling naar een oriënterend gesprek? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Of stuur ons een bericht via
info@o2powerandgas.nl